Grabeste-te si prinde oferta 1+2 gratis la gama de lenjerii ARY, 3D si BFS!

Pregateste-ti casa de Martisor!

Publicat de admin 01.03.2018 0 Comentarii

Teoretic, primavara isi intra in drepturi pe data de 1 Martie, adica de Martisor. Practic, vom mai avea ceva de asteptat. Insa, ce ocazie mai buna ai putea gasi pentru a face o mica revitalizare a decorului casei, care ar putea sa te faca sa simti ca primavara incepe chiar din casa ta? Te intrebi de ce este nevoie ca sa iti redecorezi locuinta? Iti oferim noi raspunsul. Odata ce te obisnuiesti cu atmosfera din propria casa, ajungi sa nu te mai bucuri cu adevarat de felul in care arata, asta daca nu mai investesti sau nu mai gasesti nici un element care sa te surprinda si sa-ti acorde acel entuziasm specific.

 

Bedding.ro iti prezinta cateva decoruri fresh pentru 1 Martie, care iti vor aduce spiritul jovial si energic in casa!

 

 

Accente de culoare

 

 

Combinatia cromatica de alb si rosu este ideala pentru a marca Martisorul si venirea primaverii, deci va trebui s-o luam drept sablon. Daca albul este predominant intr-o camera, poti folosi rosul doar ca accent de culoare. Datorita acestui truc se vor crea puncte de interes in camera si va da o nota aparte decorului.

 

Daca nu doresti sa folosesti rosu, poti sa il inlocuiesti cu un verde intens.

 

 

 

 

Decoratiuni alb-rosii

 

 

Ideea de Martisor sau momentul in care te gandesti la Martisor, automat iti vine in minte simpaticul fir cu ata alb si rosie, care simbolizeaza venirea primaverii. Pentru a oferi locuintei tale un aer fresh, te poti folosi de acest element.

 

De exemplu, poti inlocui banala vaza din living, cu o vaza rosie, decorata cu bulinute albe. Ambianta din camera se va schimba radical, daca vei aseza in ea un buchet cu flori de primavara. Daca nu dispui de o astfel de vaza, o alta solutie ar consta intr-o vaza simpla, alba, in care poti pune lalele albe si rosii.

 

 

 

 

Tapetul cu flori de cires

 

 

Un alt simbol al primaverii sunt florile alb-rozalii de cires, insa cum nu vei gasi crengute gata inflorite inca din prima zi a primaverii, poti folosi un tapet pentru a decora casa. Acest tapet, cu un pom din care se desprind flori de cires sau chiar fluturi, te va face sa te simti ca in mijlocul unei gradini cu pomi proaspat infloriti, si va deveni cu siguranta un punct central in locuinta ta.

 

 

 

 

Decoratiuni colorate pentru masa

 

 

Toate ornamentele de 1 Martie ar trebuie sa fie viu colorate, indiferent ca vei folosi flori pentru a decora masa sau altfel de decoratiuni. Culorile care vor aduce un strop de prospetime in casa ta pot fi galbenul, verdele, albastrul, etc. Fata de masa ar putea avea o culoare de primavara, de asemenea. Totul ramane la latitudinea ta.

 

 

 

Lasa un comentariu