Grabeste-te si prinde oferta 1+2 gratis la gama de lenjerii ARY, 3D si BFS!

Idei despre masa de Craciun

Publicat de admin 20.02.2018 0 Comentarii

 

Veti invita toata familia de Craciun. Veti organiza o petrecere speciala. Dar cum trebuie sa arate masa din seara de craciun?

 

 

Craciunul vine odata pe an si aduce intreaga familie sub acelasi acoperis. Cea mai buna parte a serii de Craciun este cina cea mare, atunci cand toata familia se afla in jurul mesei si degusta fiecare specialitate pe care ati pregatit-o. Fiecare persoana are spirite festive grozave si toti sunt foarte incantati de ocazie. Decorurile casei  sunt un alt lucru pe care oamenii se concentreaza. Deci, in acest articol va vom explica cateva sfaturi care va vor ajuta in decorarea mesei de Craciun.

 

Cand decoratiuniile sunt perfecte, masa este perfecta, toata lumea este multumita si se bucura de acest eveniment. Puteti folosi aceste sfaturi si puncte importante pentru a va face masa sa arate exact cum trebuie in seara de Craciun.

 

Piesa centrala

 

Puteti pastra o piesa centrala in mijlocul mesei pentru aspectul general. Pentru a alege o piesa centrala puteti utiliza diferite idei. Unii oameni isi fac propriile elemente centrale si folosesc idei creative in acest scop. Piesa centrala este principalul lucru la toata luema din jurul mesei se concentreaza. Puteti lua in considerarea ghirlandele, conuri de pin sau vasc, care sunt profund evocatoare pentru ierni si sarbatorile acestora. Acestea sunt principalele idei la care trebuie sa va ganditi. Daca vreti sa puneti amprenta si pe obiectele din jurul mesei, va sfatuim sa folositi si spray-uri de culoare aurie sau argintie ori sprau-uri artificiale de zapada.

 

 

Servetelele

Cand decoram mesele de Craciun, trebuie sa alegem si servetelele. Masa ta trebuie sa arate autentica si de neuitat. Indiferent de natura estetica pe care o aveti pe masa, ar trebui sa alegeti servetelele in functie de aceasta. Puteti utiliza culori cum ar fi albastru, viloet si alb, care denota senzatia si aspectul de iarna si de zapada. Ei bine, daca vreti o masa traditionala de craciun recomandate sunt servetelele de culoare rosie, verde sau aurie.

 

 

Lumanarile

 

Masa dumneavoastra de craciun nu este gata daca nu puneti si cateva lumanarele pe ea. Trebuie sa luati in considerare schema de culori si aspectul pe care il utilizati pentru decoratiunile Craciunului atunci cand le cumparati.

Acestea sunt cateva dintre sfaturile pe care le puteti utiliza in perioada sarbatorilor de Craciun. Cina dumneavoastra va arata cu totul altfel daca va puneti in practica ideile oferite de noi. Imaginatia va sta la dispozitie si pentru alte idei prorpii. Alaturati-va si familia ca totul sa fie ideal dar si pentru idei noi. 

 

Lasa un comentariu