Grabeste-te si prinde oferta 1+2 gratis la gama de lenjerii ARY, 3D si BFS!

Electrocasnice de viitor

14.11.2018 0 Comentarii

Ritmul vietii moderne este atat de alert, incat pentru a apuca sa facem tot ce ne-am propus trebuie sa ne bazam pe noile tehnologii, pe electrocasnice tot mai eficiente. 

 

In ultimii ani, au crescut permanent vanzarile pe piata electrocasnicelor deoarece ne dorim sa beneficiem de cele mai noi descoperiri. Deja au aparut electrocasnice inteligente, cum sunt masinile de spalat care pot fi programate prin telefon si frigiderele cu ecran LCD si camere foto care trimit imagini pe telefon pentru a sti ce alimente sa mai cumperi. Renuntam la cuptoarele clasice in favoarea plitelor cu inductie sau pe gaz si a cuptoarelor amplasate exact la nivelul potrivit pentru lucru, ca sa nu ne mai aplecam. Alegem cuptoare incorporabile, la care putem seta mai multe caracteristici utile (timpul de coacere, temperatura, functia de preincalzire, posibilitatea programarii electronice etc.). Una dintre cele mai utile functii este cea de autocuratare (catalitica, pirolitica, cu abur sau EcoClean), care te ajuta sa economisesti timp si sa nu mai deteriorezi suprafetele respective cu bureti ori substante chimice agresive.

 

Cautam frigidere tot mai mari, performante. Indiferent ca optezi pentru un model clasic sau cu doua usi (cu congelator jos), verifica sa aiba functie no frost (nu produce gheata), functie de dezghetare automata, protectie antibacteriana, sistem de ionizare, alarma pentru usa deschisa. Cand compari preturile masinilor de spalat, tine seama de capacitatea de incarcare (pana la 12 kg), nivelul de zgomot, cantitatea de apa folosita, numarul de programe si de rotatii, tipul de cuva. Daca o masina de spalat cu incarcare frontala sau verticala standard nu incape in baie, alege varianta slim sau compacta sau incorporeaz-o in mobila din bucatarie. De fapt, tendinta actuala este sa incorporam toate electrocasnicele in mobilier, inclusiv frigiderele. 

 

Evita sa instalezi in dormitor si in camera copiilor televizor, computer, diverse aparate pentru ca energiile negative ale acestor echipamente ne perturba campul electromagnetic si somnul. 

 

Durata de viata a electrocasnicelor este mai redusa, dar putini isi fac griji, deoarece pe langa cea obligatorie (ce variaza in functie de producator), pot solicita o garantie extinsa, pentru o suma putin mai mare de bani. In plus, exista si sistemul buy back - primesti reducere la achizitia unui nou aparat daca il aduci pe cel vechi. 

 

Lasa un comentariu