Grabeste-te si prinde oferta 1+2 gratis la gama de lenjerii ARY, 3D si BFS!

CURATENIA DE TOAMNA- UN NOU INCEPUT

11.10.2018 0 Comentarii

CURATENIA DE TOAMNA- UN NOU INCEPUT

 

             Chiar daca au trecut două treimi din parcursul anului (deja!), Septembrie este momentul noilor inceputuri. Exista semne clare - cum ar fi un nou an universitar - sau poate este mai subtil decat atat : simtirea unei schimbari de situatie sau schimbarea sezonului.

            Este mult mai evident primavara cand lastarii verzi prind viata, iar orele diminetilor mai lungi ne determina sa incepem curatenia de primavara. In opinia noastra? Ne place o primavara curata,  dar credem ca o foarte buna curatenie de toamna este mult mai productiva, mai eficienta si mai prielnica pentru sanatatea mintala. Ganditi-va la aceasta ca la curatarea cuiburilor inainte de hibernare.

             Protectia impotriva iernii poate fi mai buna pentru sanatatea dumnevoastra fizica! Alungarea gandacilor si a bacteriilor care se pot dezvolta in casa dumneavoastra incalzita central poate ajuta intreaga familie sa ramana in garda toata iarna.

            Acesta este momentul potrivit pentru a va curata profesional covoarele si perdelele - veti invinge si va veti bucura de un sezon de prospetime suplimentar. Ne place sau nu, sezonul festiv este din ce in ce mai aproape de noi, asa ca cu cat puteti face mai mult acum, cu atat mai putin veti simti ca luna decembrie a sosit in sanul familiei dumneavoastra.

          In timp ce va puneti deoparte rochiile de vara, pantalonii scurti si camasile pentru anul urmator, faceti-va timp sa aspirati si sa spalati acele pete ascunse si colturile prafuite in care moliile, paianjenii si alti oaspeti casnici nedoriti se pot refugia pentru a se feri de frigul de afara. Si cand ajungeti acolo, fiti putin brutali! Lucrurile pe care nu le purtati, lucrurile care nu se potrivesc si cele care au fost cumparate pot fi donate sau vandute daca sunt in stare buna sau daca nu, reciclate.

               Spatiul suplimentar este prietenul dumneavoastra, deoarece dezordinea poate aproape sa ne traga in jos, afectand atat sanatatea mentala cat si cea fizica (face si mult mai usoara gasirea lucrurilor importante).

Si asternutul dumneavoastra ar trebui sa fie de sezon, la fel ca si garderoba dumneavoastra - profitati de aceasta ocazie pentru a inlocui pernele si pilotele invechite sau zdrenturoase.

           O spalare de 60 de grade este suficienta pentru a alunga chiar si cei mai de temut gandaci si bacterii - mentinerea unui mediu curat si sanatos nu poate fi mai simpla decat atat!

           Amintiti-va, oameni buni -  nici un gust de amanare nu este la fel de bun ca si mirosul de ordine si curatenie!


 

Lasa un comentariu