Grabeste-te si prinde oferta 1+2 gratis la gama de lenjerii ARY, 3D si BFS!

Cum sa redecorezi sufrageria pe gustul tau

Publicat de admin 16.02.2018 0 Comentarii

 

Esti in situatia in care te-ai mutat recent intr-o noua locuinta sau pur si simplu te-ai saturat de vechea si clasica sufragerie a ta, cu aceeasi mobila veche si fara personalitate? Asta inseamna ca ai nevoie de cateva sfaturi care sa te ajute sa creezi ceva propriu si orginal, cu personalitate si o camera in care sa iti faca placere sa petreci timp cu familia sau timpul liber.

Iata cateva idei oferite de bedding.ro, care iti for fi cu siguranta de folos in formarea unei ambiante placate si inedite!

 

 

Pe perete poti pune o veche colectie de oglinzi, farfurii tematice sau chiar tavi din metal, care nici nu trebuie sa fie foarte mici, ci doar de efect.

 

 

Cu ajutorul imaginatiei tale poti crea impresia unui spatiu marit printr-o simpla masuta de cafea din sticla sau o masa din lemn simpla. Aceasta glomereaza camera si este utila fara sa para ca ocupa foarte mult loc.

 

 

Nu pune doar un singur fel de obiecte pe un semineu sau fie pe un raft. Poti combina cartile cu pozele preferate in care sa-ti regasesti familia si sa te uiti la ele cu drag, obiecte adunate din tarile pe care le-ai vizitat sau trofee si medalii dragi. Folosindu-te de aceste idei vei oferi diversitate sufrageriei tale.

 

 

 

Daca ti se pare ca ai o sufragerie prea simpla, dar nu ai destui bani sa investesti intr-o mobila noua, pune un imprimeu nou si interesant pe jos. Daca restul obiectelor sunt in culori simple, fara ornamente, poti opta pentru un model animal print pe podea.

 

 

Imparte un spatiu prea mare cu ajutorul unei perdele decorative, care sa dea senzatia de discretie si de mai multa functionalitate.

Daca vrei ceva simplu, alege o canapea minimalista, mare, cu cateva pernute simple. Va rezulta o camera aerisita si moderna. Sau poti alege clasicul care ofera senzatia de libertate.

Adauga culoare peretilor, renuntand la nuantele triste de gri sau bej. Albastrul sugerat este foarte versatil, dar si vioi.

Intr-o camera in care predomina fara nonsalanta culoarea alb, poti pune cateva pete de culoare care sa-ti starneasca simtul vizual. O alternativa care nu este deloc costisitoare este o simpla perna colorata. Sau mai multe. Le poti schimba periodic pentru a readuce mereu ceva nou in sufrageria ta.

 

 

Daca sufrageria este mare, iti permiti sa pui o canapea impunatoare, confortabila, in jurul careia sa creezi apoi intregul decor.

Daca beneficiezi de o pardoseala masiva, de lemn, pune-o in valoare vopsind peretii in albastru, verde sau maro. Alege o canapea cu personalitate, in culori vii si imprimeuri inedite.

Totul tine de imaginatia ta care sigur este una foarte bogata! Spor la treaba!

Lasa un comentariu