Grabeste-te si prinde oferta 1+2 gratis la gama de lenjerii ARY, 3D si BFS!

Cat de des ar trebui sa va spalati lenjeriile de pat?

16.10.2018 0 Comentarii

Cat de des ar trebui sa va spalati lenjeriile de pat? Ghid pentru spalarea lenjeriilor de pat

 


Pastrati lenjeriile, pernele si alte asternuturi proaspete si parfumate cu acest ghid esential pentru spalarea lenjeriilor pentru pat.

 

Pasi cheie:

  • Utilizati un program scut al masinii dumneavoastra de spalat pentru a va asigura ca lenjeriile dumneavoastra nu se micsoreaza.

  • Alegeti un detergent biologic de rufe, cum ar fi Persil Small si Mighty Bio, pentru o curatare eficienta chiar si la o spalare la 30 ° C.

  • Pentru a face lenjeriile foarte moi la atingere, adaugati un balsam de tesaturi in timpul spalarii. Acest lucru va face, cu siguranta, ca lenjeriile dumneavoastra sa aiba mereu un miros proaspat!

  • Cititi intotdeauna eticheta produselor de spalat si urmati instructiunile cu atentie.

 

Sambata dimineata este cel mai bine petrecut in pat, si nu există nici un sentiment mai bun decat trezirea si amintirea ca este week-end. De la covrigi si croissante pana la oua prajite si prajituri, toti ne-am bucurat de micul dejun in pat la un moment dat in viata noastra, dar nu sunt doar petele cele care ne determina sa ne intrebam: "Cat de des ar trebui sa  spalati lenjeriile de pat? "Uitati-va la acest videoclip pentru mai multe sfaturi despre pastrarea lenjeriilor de pat confortabile si curate:

 

Cat de des ar trebui sa va spalati asternuturile?

 

A stii cat de des sa spalati lenjeria de pat este o problema la fel de importanta ca si cum modul de spalare a lenjeriilor de pat. Murdaria si praful se pot ridica rapid si, in timp ce va decideti cat de des sa spalati lenjeriile de pat, ar putea fi o chestiune de preferinta personala, din pacate nu suntem singuri in paturile noastre - ne asezam pe timp de noapte cu acarieni microscopici de praf, printre altele.

 

Praful nu este singura surpriza ascunsa care se ascunde in lenjeriile noastre de pat si, din pacate, numai noi suntem vinovati pentru prezenta lor. In fiecare noapte am lasat un milion de celule pielii, insotite de ulei si transpiratie. Daca nu va spalati in mod regulat paturile, acest lucru adauga patului dumneavoastra si alti acarieni - dar este mai putin placut pentru ocupantii umani.

 

Deci, cat de des ar trebui sa spalati lenjeriile de pat?

 

Ca regula generala, este o idee buna sa va spalati lenjeriile si perna o data pe saptamana sau la fiecare doua saptamani. Nu spalati in mod regulat asternutul dumneavoastra deoarece poate contribui la cresterea problemelor de sanatate, cum ar fi alergiile si astmul. Daca dumneavoastra, partenerul dumneavoastra sau copilul dumneavoastra nu va simtiti bine, asigurati-va ca va spalati lenjeria de pat zilnic sau, cel putin schimbati zilnic perna daca sunt bolnavi.

 

Cum sa va spalati lenjeriile

 

  1. Separati lenjeriile dumneavoastra de restul rufelor si setati masina de spalat la un program mai scurt. Spalarea in apa fierbinte va micsora fibrele de material, ceea ce poate slabi materialul. Folosind un detergent de rufe de buna calitate, care functioneaza bine la temperaturi mai scazute, va asigura ca inca mai aveti o curatare excelenta - ceva asemanator cu Bio & Bio ar fi ideal. Asigurati-va ca urmati instructiunile de pe flacon.

  2. Intoarceti lenjeriile de pat si perna pe dos si rotiti-le ca intr-o minge, apoi puneti-le in masina. Acest lucru va ajuta la asigurarea integritatii culorii si, de asemenea, ajuta la punerea lenjeriilor si la pastrarea formei lor. Inainte de a spala orice tesatura, verificati intotdeauna eticheta de intretinere si urmati sfaturile recomandate.

  3. Spalati-le cu un detergent de rufe de calitate, adaugand un balsam pentru tesaturi adecvat (cum ar fi Comfort Pure) pentru ptuin mai mult confort si parfum.

  4. Odată ce ciclul de spalare sa terminat, agatati lenjeria de pat pana la uscare, la aer – daca lenjeriile de pat sunt albe, putin soare va ajuta sa le pastrati luminoase. Daca aveti un uscator de rufe, utilizati o temeperatura mai scazuta.


 

Tineti minte! Tratati intotdeauna petele in mod individual inainte de spalarea generala. Sunt disponibile dispozitive speciale pentru indepartarea petelor, dar aveti grija sa cititi intotdeauna instructiunile producatorului si sa rulati mai intai un plasture de testare. Aflati mai multe despre eliminarea petelor aici. 

Lasa un comentariu