Grabeste-te si prinde oferta 1+2 gratis la gama de lenjerii ARY, 3D si BFS!

4 moduri in care locuinta te poate ajuta sa iti urmezi visurile

Publicat de admin 17.01.2018 0 Comentarii

Inca de mici, incepem sa visam cu ochii deschisi si ne indreptam catre anumite domenii, acestea fiind reprezentate de aspiratii. Totodata, activitatile ce ne fac sa ne simtim bine si anume, pasiunile, sunt inclinatiile si deprinderile noastre de societate. Locuinta ta poate avea un cuvant de spus in aceasta privinta. Indiferent de pasiunea pe care o ai, atmosfera din casa, dar si starea de relaxare sunt factori importanti in dezvoltarea fiecaruia.

Dormitorul ideal pentru un somn linistit

Odihna este esentiala pentru starea ta de spirit, fiind indicat de catre specialisti sa dormi minimum 7-8 ore pe noapte. Dormitorul ideal pentru un somn linistit si pentru o stare de spirit buna este cel izolat termic, cu o saltea confortabila si bine inchegat din punct de vedere al decorului. Daca camera ta indeplineste aceste cerinte, dimineata te vei trezi plin de energie dupa aceasta portie de odihna. Este recomandat ca in fiecare dimineata sa faci putina miscare inainte de a merge la job sau orice alt lucru care ti-ar putea oferi o stare de spirit cat mai buna.  

Amenajarea unui spatiu de relaxare

Dupa o zi lunga de munca, fiecare dintre noi simtim nevoia de relaxare. Si cum putem face asta mai bine decat atunci cand stim ca in casa avem un asemenea spatiu? Un spatiu de acest tip nu este legat de televizoare sau de comoditatea unei canapele, ci de liniste si armonie. Poti avea un colt special in biblioteca, cu un fotoliu, unde iti poti bea cafeaua si citi o carte, la fel de bine un loc unde poti intretine exercitii fizice sau un colt al balconului din care sa privesti apusul.  Corpul are nevoie de aceste lucruri.

Un strop de inspiratie

Fie ca pasiunea ta este legata de arta, poezie, muzica sau picture, apartamentul tau ar trebui sa iti semene si sa aiba un pic de creativitate in decorarea sa. Se recomanda adaugarea unor obiecte hand-made, care sa fie create de tine pentru a le privi cu drag, fie achizitionarea acestora. O vaza supradimensionata si un tapet colorat pot completa orice camera din incapere. Contactul cu latura ta artistica te va inspira sa-ti urmezi hobby-ul si sa progresezi.

Lista cu lucruri de facut

Este important ca in fiecare zi sa-ti  faci o lista cu ceea ce iti propui sa realizezi si sa o tii pe frigider, oglinda, pe usa , intr-un loc vizibil. O astfel de lista te va ajuta in gestionarea timpului, dar si pentru a duce la bun sfarsit anumite sarcini. Lista poate contine orice tip de lucru, fie el legat de ceea ce ar trebui sa faci intr-o zi de duminica prin casa, ziua in care ar trebui sa mergi la cumparaturi, planurile pe care le ai pentru viitor, absolut orice. Cu ajutorul acestei liste, vei vedea zilnic aceste lucruri si vei incerca sa-ti faci timp pentru ceea ce ti-ai propus.

Lasa un comentariu